Ebner J, Asci Arslan A, Fedorova M, Kücükcetin A, Pischetsrieder M (2015)
Publication Language: English
Publication Type: Journal article
Publication year: 2015
Publisher: Umschau Verlag Breidenstein GMBH
Book Volume: 62
Pages Range: 128-131
Journal Issue: 8
DOI: 10.4455/eu.2015.023
APA:
Ebner, J., Asci Arslan, A., Fedorova, M., Kücükcetin, A., & Pischetsrieder, M. (2015). Food - Nutrition - Health. Biofunktionalität, Prävention, Technologische Eigenschaften: Peptide profiling of kefir to identify bioactive components. Ernährungsumschau, 62(8), 128-131. https://doi.org/10.4455/eu.2015.023
MLA:
Ebner, Jennifer, et al. "Food - Nutrition - Health. Biofunktionalität, Prävention, Technologische Eigenschaften: Peptide profiling of kefir to identify bioactive components." Ernährungsumschau 62.8 (2015): 128-131.
BibTeX: Download