Journal article


Food - Nutrition - Health. Biofunktionalität, Prävention, Technologische Eigenschaften: Peptide profiling of kefir to identify bioactive components


Publication Details
Author(s): Ebner J, Asci Arslan A, Fedorova M, Kücükcetin A, Pischetsrieder M
Publisher: Umschau Verlag Breidenstein GMBH
Publication year: 2015
Volume: 62
Journal issue: 8
Pages range: 128-131
ISSN: 0174-0008
Language: English



How to cite
APA: Ebner, J., Asci Arslan, A., Fedorova, M., Kücükcetin, A., & Pischetsrieder, M. (2015). Food - Nutrition - Health. Biofunktionalität, Prävention, Technologische Eigenschaften: Peptide profiling of kefir to identify bioactive components. Ernahrungs-Umschau, 62(8), 128-131. https://dx.doi.org/10.4455/eu.2015.023

MLA: Ebner, Jennifer, et al. "Food - Nutrition - Health. Biofunktionalität, Prävention, Technologische Eigenschaften: Peptide profiling of kefir to identify bioactive components." Ernahrungs-Umschau 62.8 (2015): 128-131.

BibTeX: Download
Share link
Last updated on 2017-09-20 at 02:50
PDF downloaded successfully