Food - Nutrition - Health. Biofunktionalität, Prävention, Technologische Eigenschaften: Peptide profiling of kefir to identify bioactive components

Ebner J, Asci Arslan A, Fedorova M, Kücükcetin A, Pischetsrieder M (2015)


Publication Language: English

Publication Type: Journal article

Publication year: 2015

Journal

Publisher: Umschau Verlag Breidenstein GMBH

Book Volume: 62

Pages Range: 128-131

Journal Issue: 8

DOI: 10.4455/eu.2015.023

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APA:

Ebner, J., Asci Arslan, A., Fedorova, M., Kücükcetin, A., & Pischetsrieder, M. (2015). Food - Nutrition - Health. Biofunktionalität, Prävention, Technologische Eigenschaften: Peptide profiling of kefir to identify bioactive components. Ernährungsumschau, 62(8), 128-131. https://dx.doi.org/10.4455/eu.2015.023

MLA:

Ebner, Jennifer, et al. "Food - Nutrition - Health. Biofunktionalität, Prävention, Technologische Eigenschaften: Peptide profiling of kefir to identify bioactive components." Ernährungsumschau 62.8 (2015): 128-131.

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